ÖDÜLLÜ KUTULAR
METAL AMBALAJIN FAYDALARI
ANASAYFA     |     ŞİRKET PROFİLİ     |     FABRİKA     |     ÜRÜNLER     |     BELGE GÖRÜNTÜLEME     |     İLETİŞİM
TR
|
EN

MÜŞTERİ AYDINLATMA METNİ

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

 

Kişisel verilerin korunması Sarıbekir Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (Şirketimiz) en önemli öncelikleri arasındadır.

Kişisel verileriniz

  • Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma,
  • Doğru ve gerektiğinde güncel olma,
  • Belirli, açık ve meşru amaçlar için işleme,
  • İşleme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma,
  • İlgili mevzuatta öngörülen veya işleme amaçları için gerekli ve yasal olan süreler kadar güvenli bir şekilde muhafaza etme

ilkeleri çerçevesinde işlediğimizi bildiririz. Sizleri kişisel verilen korunması hakkında aydınlatmak ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) 10. Maddesi kapsamında Veri Sorumlusu olarak aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmek amacıyla bu bilgilendirmeyi sunarız.
 

Kişisel Verileriniz Nelerdir?

  • Müşteri Tanım Bilgileri: İsim, soy isim, TCKN/VKN
  • İletişim Bilgileri: Telefon, iletişim/fatura adresi, e-posta adresi, adres bilgisi
  • Müşteri İşlem Bilgisi: İşlem ve fatura detayları
  • Hukuki İşlem Bilgisi
  • Lokasyon kamera kaydı
     

Kişisel Verilerinizi Hangi Amaç İle Kullanılmaktadır?

  • Müşterilerle iletişim kurulması,
  • Satış ve tahsilat yapılması,
  • Yapılan işlemlere dayanak olacak tüm kayıt, belgelerin ve faturaların düzenlenmesi,
  • Müşteri memnuniyeti ve destek sürecine ilişkin hizmet kalitesinin ölçülmesi ve geliştirilmesi, müşteri memnuniyeti süreçlerinin yönetilmesi, müşteri yönetimi, satış sonrası hizmetler ve satış sonrası süreçlerin geliştirilmesi, sorun/hata bildirimi değerlendirilmesi,
  • Muhasebe sürecinin yürütülmesi,
  • Fiziksel mekan güvenliğinin temini,
  • Operasyonel faaliyetlerin yürütülmesi ve geliştirilmesi,
  • Kamu güvenliğine ilişkin hususlarda yasal mercilerden gelen taleplerde bilgi verilmesi,
  • Yasal yükümlülükleri karşılamak ve yürürlükteki mevzuattan doğan hakların kullanılabilmesi.
     

Kişisel Verilerinizi İşlemenin Hukuki Sebebi ve Toplamanın Yöntemi Nelerdir?

Kişisel verileriniz, Kanunun 5. maddesinde yer alan;

  • Açık rızanızın bulunması,
  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi,
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebebine dayanarak Şirketimize yapılan yazılı/dijital başvurular, telefon numaralarımızın aranması, sair sözlü, yazılı veya elektronik ortamda, otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle toplanabilmektedir.
 

Kişisel Verilerinizi Kimlerle Paylaşıyoruz?

Kişisel veriler, idari ve resmi makamlara, denetim/danışmanlık şirketlerine ve tedarikçilere, aydınlatma metninin “Kişisel Veri İşleme Amaçları” başlığında yer alan amaçlarla sınırlı ve orantılı olmak üzere aktarabilecektir.
 

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na Göre Haklarınız nelerdir?

KVK Kanunu 11. maddesine göre Şirket’imize başvurarak sizinle ilgili;

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • İşlenmesini gerektiren yasal sebeplerin ortadan kalkması durumu ile kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme

haklarına sahipsiniz. Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ”ine göre Şirketimize yazılı olarak veya saribekir@saribekir.com.tr  isimli e-posta adresine güvenli elektronik imza, mobil imza ya da Şirketimize daha önce bildirilen ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresiniz kullanmak suretiyle iletebilirsiniz.

 

Merkez Adres:

TEKSTİLKENT KOZA PLAZA ORUÇ REİS MH. TEKSTİLKENT CD. TEKSTİLKENT SİT. B BLOK NO:12 A İÇ KAPI: 091 ESENLER 34235 İSTANBUL - TÜRKİYE

 

Telefon:

+ 90 212 438 41 14 PBX

İnternet Sitesi:

www.sarkibekir.com.tr

Eposta Adresi:

saribekir@saribekir.com.tr

 

 

ANASAYFA     |     ŞİRKET PROFİLİ     |     FABRİKA     |     ÜRÜNLER     |     BELGE GÖRÜNTÜLEME     |     İLETİŞİM
TELEFON: + 90 212 438 41 14 PBX | FAKS: + 90 212 438 41 30
ADRES: TEKSTILKENT KOZA PLAZA ORUÇ REİS MH. TEKSTİLKENT CD. TEKSTİLKENT SİT. B BLOK NO:12 A İÇ KAPI: 091 ESENLER 34235 İSTANBUL - TURKİYE
Ust Sag
TASARIM&YAZILIM TOFİSİ