ÖDÜLLÜ KUTULAR
METAL AMBALAJIN FAYDALARI
ANASAYFA     |     ŞİRKET PROFİLİ     |     FABRİKA     |     ÜRÜNLER     |     BELGE GÖRÜNTÜLEME     |     İLETİŞİM
TR
|
EN

WEB İLETİŞİM FORMU AYDINLATMA METNİ

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

 

Kişisel verilerin korunması Sarıbekir Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (Şirketimiz) en önemli öncelikleri arasındadır. Kişisel verileri;

  • Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma,
  • Doğru ve gerektiğinde güncel olma,
  • Belirli, açık ve meşru amaçlar için işleme,
  • İşleme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma,
  • İlgili mevzuatta öngörülen veya işleme amaçları için gerekli ve yasal olan süreler kadar güvenli bir şekilde muhafaza etme

ilkeleri çerçevesinde işlediğimizi bildiririz. Sizleri kişisel verilen korunması hakkında aydınlatmak ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) 10. Maddesi kapsamında Veri Sorumlusu olarak aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmek amacıyla bu bilgilendirmeyi sunarız.

İşlenen Kişisel Veriler

  • Kimlik Bilgileri: Adı, Soyadı,
  • İletişim Bilgiler: E-posta adresi, Telefon numarası,
  • İleti Bilgisi

Kişisel Veri İşleme Amaçları

  • İletişim kurulması,
  • Destek sürecine ilişkin hizmet kalitesinin ölçülmesi ve geliştirilmesi,
  • Web sitesi üzerinden gelen mesajların değerlendirilmesi ve takibi

Kişisel Veri İşlemenin Hukuki Sebebi ve Toplamanın Yöntemi


Kişisel verileriniz, Kanunun 5. maddesinde yer alan açık rızanızın bulunması hukuki sebebine dayanarak web sitemiz üzerindeki iletişim formu ile toplanabilmektedir.


Kişisel Verilerin Aktarımı


Kişisel verileriniz, herhangi bir taraf ile paylaşılmayacak olup, bünyemizde muhafaza edilecektir.


Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na Göre Haklar


KVK Kanunu 11. Maddesine göre Şirket’imize başvurarak sizinle ilgili;


  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • İşlenmesini gerektiren yasal sebeplerin ortadan kalkması durumu ile kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme

haklarına sahipsiniz.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre Şirketimize yazılı olarak veya sarkibekir@saribekir.com.tr isimli e-posta adresine güvenli elektronik imza, mobil imza ya da Şirketimize daha önce bildirilen ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinizi kullanmak iletebilirsiniz.

 

Merkez Adres:

TEKSTİLKENT KOZA PLAZA ORUÇ REİS MH. TEKSTİLKENT CD. TEKSTİLKENT SİT. B BLOK NO:12 A İÇ KAPI: 091 ESENLER 34235 İSTANBUL - TÜRKİYE

 

Telefon:

+ 90 212 438 41 14 PBX

İnternet Sitesi:

www.sarkibekir.com.tr

Eposta Adresi:

saribekir@saribekir.com.tr

 
ANASAYFA     |     ŞİRKET PROFİLİ     |     FABRİKA     |     ÜRÜNLER     |     BELGE GÖRÜNTÜLEME     |     İLETİŞİM
TELEFON: + 90 212 438 41 14 PBX | FAKS: + 90 212 438 41 30
ADRES: TEKSTILKENT KOZA PLAZA ORUÇ REİS MH. TEKSTİLKENT CD. TEKSTİLKENT SİT. B BLOK NO:12 A İÇ KAPI: 091 ESENLER 34235 İSTANBUL - TURKİYE
Ust Sag
TASARIM&YAZILIM TOFİSİ